Anja Wils

Feel Good: ondernemen vanuit een missie (Dromen in Spanje)

Anja Wils
Feel Good: ondernemen vanuit een missie (Dromen in Spanje)
Feel_Good_Retreat_IbizaJPG

Oh boy, ik wordt zo blij van eten, en zon, en eten, en eten.. Ha, niet zo gek dus dat ik 4 jaar geleden Feel Good ben opgestart. Maar Feel Good is meer dan alleen Food & Juice. Feel Good is ontstaan vanuit een missie, mijn missie om mensen blij te maken en de wereld mooier. Ik geloof dat als we allemaal blij zijn, en doen wat we leuk vinden, dat de wereld een stuk mooier is! -Peace & love man, peace and love.- :)

Anyways, mijn missie om mensen blij te maken gecombineerd met mijn passie voor gezond, eerlijk eten heeft geresulteerd in een fantastische Healthy Hotspot; Feel Good!

Deze missie niet beperkt tot Groningen, maar is grenzeloos en strekt zich inmiddels uit tot aan Spanje.

Feel_Good_retraite_Ibiza.JPG

Hoewel ik super blij was met de realisatie Feel Good, kwam er na ongeveer een jaar na opening toch weer een beetje een onbestemd gevoel opspelen. Ik vond dat eigenlijk super annoying, want ik was pas net begonnen,

Op een middag trof ik Judith van Triffid - The Dream Company in Feel Good en gelijk hadden we een klik, zijn we gaan koffie drinken en hoorde ik over de toffe Droomdagen die zij organiseerde. Ik besloot met haar en haar mega toffe hippy bus mee te gaan op pad!

Tirffid.png

Tijdens deze dag met Judith, voelde ik me zo vrij, geïnspireerd en tot rust komen. Op een hele prettige manier, er was een samenspel, een ultieme balans tussen ontspannen en mentaal aan t werk zijn, tussen naar binnen keren en buiten zijn, en ook tussen serieuze gesprekken en heel hard lachen om sommige dingen.

Feel_Good_Retraite_Ibiza.JPG

En tijdens deze dag kwam ik erachter dat mijn missie verder rijkt dan de 60m2 in de Oude Kijk in t Jatstraat. Ik droomde over het organiseren van een retreat op Ibiza, Waarbij het ging om goed voor jezelf zorgen, fysiek en mentaal. Judith reageerde gelijk heel enthousiast dat haar dat ook heel tof zou lijken en zo zaten we een paar maanden daarna in het vliegtuig naar Ibiza om op onderzoek te gaan naar Droomlocaties. En 3 maanden later hebben we een dik volgeboekte retreat met tien prachtige vrouwen beleefd, tien vrouwen die zich durfden open te stellen, en zich over durfden te geven aan alles wat er die week plaatsvond.


Het was echt super magisch, zo bijzonder, en ik voel me zo rijk dat ik onderdeel mocht zijn van het proces van de deelnemers. Van mens tot mens, zoveel liefde.

Feel_Good_Ibiza_retreat.JPG

Dit jaar organiseren we een korte versie van de retreat op Ibiza; de Dream-Booster! Met Pinksteren gaan we naar Spanje, naar een plaatsje tussen Barcelona en Spanje in. Naar een oude olijvenboerderij, die middenin de natuur staat, waar je gewekt wordt door de vogels. Waar je tot rust komt, en tot jezelf komt. De ultieme plek om de storm in je hoofd te doen laten liggen en weer helderheid te creëren voor jezelf.

Als de mist optrekt, zie je weer scherp en kun je zien en bepalen waar je heen wilt.  

Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, op tijd de batterij weer op te laden, focus en helderheid te creëren. Hoe tof is dat om te doen in een groep met gelijkgestemde vrouwen, waarin je elkaar inspireert, elkaar naar een hoger level tilt, misschien zelfs vriendschappen sluit voor het leven. Maar waarin er ook genoeg tijd is om je te focussen op jezelf, want tijdens deze dagen staat jouw eigen proces centraal.

Ibiza_retraite_feel_good.JPG

Judith en ik begeleiden je bij deze Dream-Booster. Judith is een fantastische coach, zij heeft al honderden mensen geholpen hun hart te volgen en daarmee hun mooiste leven te gaan leiden. Dit is een proces, en door de juiste vragen te stellen, weet zij de juiste snaren te raken, de motor weer aan te zetten, om vol gas op pad te kunnen.

Tijdens de Dream-Booster zal het je aan niets ontbreken, je wordt verwend met Spanish Feel Good Food, yoga in de ochtend, een hangmatje, ligstoel bij het zwembad, sterrenhemel, meditaties, droomsessies (op t strand!) en nog veel meer!

Kom je bijtanken?

Tijdens de Dream-Booster zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De finca ‘Mas de Mingall’ wordt gerund door Barbara en Michel, de allerliefste gastheer en -vrouw die je je maar kunt wensen.

Ibiza_retreat.JPG

Ik bied alleen maar aan waar ik zelf achter sta. Zo zul je bij Feel Good niets op de kaart zien staan dat ik zelf niet eet of drink, of producten waar ik niet achtersta. Zo ook met deze Dream-Booster; wat heb ik me bijzonder gevoeld toen Judith en ik hier in maart 2 dagen mochten verblijven, de combinatie van het land, de finca, en Barbara en Michel. Alleen maar liefde voor deze 2 bijzondere, inspirerende mensen. Vanuit de grond van mijn hart, gun ik iedereen deze ervaring.

De Dream-Booster is van 17-20 mei en je investering is 575 (ex btw), dit is inclusief coaching, eten, drinken, yoga, slaapplek. Het is mogelijk om je verblijf te verlengen tegen gereduceerd tarief van 40 euro p/n!

Ben je helemaal warm geworden, maar kun je er deze dagen helaas niet bij zijn? Een droomdag kun je ook individueel boeken voor 495,-.

As we speak zijn er nog 2 plekjes vrij voor de Dream-Booster! Wil je meer info, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar anja@feelgoodgroningen.nl Vol=vol!

Ibiza_RetreatJPG
Ibiza_retraite.JPG