0
0
Feel Good Dragon Bowl.jpg
Feel Good Groningen.jpg
Eten en drinken waar je lijf blij van wordt
Feel Good Food.jpg

Bij Feel Good houden we van puur en écht eten, uit de natuur. Dus geen chemische toevoegingen in de vorm van E-nummers en geraffineerde suikers. Maar pure, onbewerkte producten, zoals groenten en fruit, noten, peulvruchten, zaden, granen en spelt. Volwaardige voeding waar je lijf blij van wordt.

Onze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en bereid. Hierdoor kunnen we goed rekening houden met bepaalde wensen en allergieën. Veel gerechten zijn aan te passen aan jouw wensen, vraag naar de mogelijkheden!


Breakfast, lunch ánd dinner!
Feel Good Food.jpg

Naast all-day breakfast en lunch, kun je elke werkdag van 17-19h bij ons komen 'Eten Wat De Pot Schaft!' Wat er in de pot zit is elke dag weer een verrassing, maar van 1 ding kun je zeker zijn; het is altijd vers en 8,50!

Wil je van te voren weten wat de pot van de dag is? Dagelijks plaatsen we rond 16 uur de maaltijd op Facebook. Je kan dan gelijk een maaltje reserveren, dan vind je in elk geval geen hond in de pot. :)

Ben je fan, en kom je vaker een maaltje halen? Dan is een 10-rittenkaart wellicht iets voor jou! Daarbij koop je 10 maaltijden voor 75,-, dus slechts 7,50 per maaltijd!


Elke vrijdag is Veggieburger Friday bij Feel Good!

Elke vrijdag is Veggieburger Friday bij Feel Good!


Be the change you want to see in the world
— Mahatma Ghandi
Feel Good Feeling.jpg

Een Feel Good wereld is een wereld waarin mensen met elkaar verbonden zijn, goed zorgen voor zichzelf en hun omgeving. We dragen graag bij aan een mooiere wereld door onze Feel Good Vibes te verspreiden. Want, blije mensen maken een blije wereld! We houden rekening met het milieu in onze inkoop en kiezen we voor duurzame producten. We streven ernaar een CO2 neutraal bedrijf te zijn, omdat we er bewust van zijn wat voor negatieve consequenties CO2 heeft voor de opwarming van de aarde.


Spreading Love and Happiness is the best job in the world
— Anja Wils, Feel Good

Eten is ons leven. We praten erover, dromen erover, en maken nieuwe creaties.  Volg onze ontwikkeling live op Instagram, en zie wat we nog meer doen voor de lol:

Join the Tribe!